У листопаді 2022 р. Європейська Комісія затвердила програму Interreg “Дунайська регіональна програма 2021-2027” (далі — Програма).Пріоритетами співпраці в рамках Програми є:

Країнами-учасниками Програми є Австрія, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Німеччина, Угорщина, Румунія, Словаччина, Словенія, Боснія і Герцеговина, Молдова, Чорногорія, Сербія та Україна. Детальніше з можливостями Програми можна ознайомитися за посиланням: https://www.interreg-danube.eu/.

Варто зазначити, що у новому програмному періоді було прийнято рішення відкрити доступ до участі у конкурсах проєктів потенційним партнерам з усіх регіонів України.

2 жовтня 2023 р. заплановано відкриття другого конкурсу проєктних пропозицій у рамках Програми.

Секретаріат Кабінету Міністрів України, який виконує функції Національного органу управління, разом з Органом управління Програми планують проведення інформаційних днів з метою популяризації можливостей Програми та сприяння активній участі українських партнерів.

Заінтересованими учасниками можуть бути державні органи, органи місцевого самоврядування, територіальні громади, наукові інститути, навчальні заклади, агенції регіонального розвитку, природні парки, інші неприбуткові організації в Україні.

Потенційним учасникам до 10 серпня 2023 року слід заповнити Google-форму, розміщену за посиланням: https://forms.gle/2WL73dHx45XoxZdj7 


4.08.2023

28 липня 2023 року вдруге в Україні відзначається День Української Державності. За словами президента, цей день доводить, що українців не зламати й утверджує зв’язок сучасного покоління з багатьма попередніми. Шануємо минуле, бережемо нашу українську історичну спадщину,  цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Кожного українця - з його святом, з Днем української державності!

Працюємо разом на Перемогу!

#ДеньУкраїнськоїДержавності_ПТО_Дніпропетровщини

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#ПТУ88


28.07.2023

#ПТУ88

Чергову партію смаколиків доставлена нашим захисникам,що проходять лікування у військовому шпиталі.

Кава,чай та цукор потрібні завжди!

Дякуємо вірянам Свято-Миколаївського храму та о.Михайлу за участь у зборі 😍

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина


08.07.2023

#ПТУ88

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) наші українські освітяни отримали ноутбуки для забезпечення якісного освітнього процесу. Техніка для педагогів, викладачів та вихователів стане в нагоді у підготовці до нового навчального року. А надалі – у проведенні онлайн і офлайн занять. Професійно – технічне училище №88 отримало 10 нових ноутбуків для роботи викладачів та майстрів. Важлива технічна підтримка надана, готуємо робітничі кадри.

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина


27.06.2023

#ПТУ88

В бібліотеці ПТУ №88 проходе виставка робіт та малюнків здобувача освіти групи 07-22 Владислава ГИРКАЛО - "Моя Україна". Запрошуємо всих бажаючих відвідати виставку. Дякуємо Владиславу за надані роботи, за його патріотизм та активну життєву позицію. Так тримати! Все буде Україна

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина




21.06.2023

Матеріали щодо матеріалів про діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини



21.06.2023

#ПТУ88

Одним із важливих  засобів виховання  громадянина та патріота України в закладі освіти Професійно - технічного училища №88 є музейний куточок,  створений з ініціативи керівництва закладу, педагогичного колективу і працівників ПТУ №88. Експонати почали збирати з 2014 року і нажаль події сьогодення теж поповнюють експозицію нашого музейного куточку. Сьогодні до закладу наші захисники передали тубус для транспортування протитанкового комплексу малої дальності NLAW.

Наближаємо перемогу разом!

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Профтехосвіта_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина



16.06.2023

#ПТУ88

Вітаємо здобувачів освіти ПТУ №88 Усенка Владислава (гр.02-20), Шапку Дмитра (гр. 08-22), Платонова Іллю (гр. 03-21), Моісєєнка Максима (гр. 02-20) які взяли участь у стем-толоці Педагогічної лабораторії "STEM - освіта в дії" в 2022/2023 навцальному році та представили авторський STEM - проєкт "Аппарат точкового зварювання". Авторський колектив здобувачів освіти нагороджений Дипломом за І місце!

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#ПТУ88


16.06.2023

Підсумком роботи з військово- патріотичного виховання молоді є поетапна підготовка до участі у всеукраїнських заходах .Одним з яких є військово-патріотична гра "Сокіл-Джура".

Сьогодні на базі ПТУ-88 проведено заключний етап гри.Традиційно ,у нас були гості з одного з підрозділів,що надають значну допомогу у отримані знань та практичних навичок з мінної безпеки,вогневої та стройової підготовки, знань матеріально-технічної бази військової техніки та обладнання.

У підсумку ми готуємо гідну зміну нашим захисникам!

Разом до ПЕРЕМОГИ!🇺🇦💪🔥

#ПТУ88


13.06.2023

Професія: Електрозварник ручного зварювання

Вітаємо! Зараз проходить тиждень професійно-технічної освіти. Продовжуємо ВАС знайомити зі професіями.

Презентацію підготував майстер виробничого навчання Бобошко Юрій

#ТижденьПрофесійноїОсвіти

#ОбирайПрофесіюПравильно

#Вступ2023

#ПТУ88



26.05.2023

#ПТУ88

Участь у конкурсах дає безліч переваг : перевірити власні знання, спробувати сили, отримати досвід участі у всеукраїнських, регіональних та міжнародних конкурсах. Наша молодь сучасна, талановита, креативна, артистична, цілеспрямована, відкрита для всього нового.

Все буде Україна!




26.05.2023

#ПТУ88

«Зелена трансформація»

Щороку здобувачі освіти та педагоги нашого навчального закладу долучаються до акції «Посади дерево і квітку» з метою збереження уваги до природного біорізноманіття, привернення уваги до природи рідного краю, формування екологічно свідомого громадянина нашої країни, патріота.

Плодовий сад ПТУ №88 поповнюється новими саджанцями фруктових дерев, адже кожне посаджене дерево символізує початок нового життя.

В травні ми долучилися до акції #Посади_квітку_Перемоги - висадили на клумбах училища чорнобривці. Ці квіти є одним із символів нашої країни. Зробимо разом нашу Україну зеленою та квітучою.

Все буде Україна!!

Підготувала вихователь ПТУ №88 Галина ЖЕНИЛО



26.05.2023

Професія: Робітник фермерського господарства

Вітаємо! Зараз проходить тиждень професійно-технічної освіти. Продовжуємо ВАС знайомити зі професіями.

Робітник фермерського господарства – працівник, зайнятий виробництвом сільськогосподарської продукції та продуктів тваринництва.

Презентацію підготував майстер виробничого навчання Кравченко Назар

#ТижденьПрофесійноїОсвіти

#ОбирайПрофесіюПравильно

#Вступ2023

#ПТУ88


25.05.2023

Мінна безпека – актуальність сьогодення. З метою проведення інформаційно – просвітницької роботи, спрямованої на інформування здобувачів освіти навчального закладу   та загальноосвітніх навчальних закладів району про небезпеку, яку несуть вибухонебезпечні предмети, правила поведінки при їх виявленні, в рамках тижня професійно-технічної освіти на базі Професійно-технічного училища №88 проведено інформаційний день присвячений «Мінній безпеціі».  Фахівцями з військової частини було проведено тренінгове заняття.

Навчаємося мінної безпеки всією  освітянською родиною. Знання правил безпечної поведінки рятує життя. Пригадайте вкрай важливі правила мінної безпеки, щоб врятувати себе та близьких.

 Презентацію підготував Кравченко Назар.

#ПТУ88

#УП_ПТО_Дніпропетровщина

#ТижденьПрофесійноїОсвіти

#ОбирайПрофесіюПравильно

#Вступ2023

#ПТУ88

24.05.2023

Професія: Слюсар-ремонтник, тракторист- машиніст сг виробництва, водій автотранспортних засобів

Вітаємо! Зараз проходить тиждень професійно-технічної освіти. Продовжуємо ВАС знайомити зі професіями.

Майстер виробничого навчання Завийборода Руслан

#ТижденьПрофесійноїОсвіти

#ОбирайПрофесіюПравильно

#Вступ2023

#ПТУ88



24.05.2023

Професія: Квітникар, озеленювач, плодоовочівник

Вітаємо! Зараз проходить тиждень професійно-технічної освіти. Починаємо ВАС знайомити зі професіями.

Майстер виробничого навчання Мусієнко Альона

#ТижденьПрофесійноїОсвіти

#ОбирайПрофесіюПравильно

#Вступ2023

#ПТУ88


22.05.2023

#ПТУ88

Розпочався ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ 2023. Ознайомлення та демонстрація можливостей професійної (професійно-технічної) освіти, її важливості для економіки України та повсякденного життя.

Попит на робітничі спеціальності стає все більше відчутним на сучасному українському ринку праці.

Для влаштування на роботу, щоб зацікавити роботодавця, потрібно вміти показати всі переваги своїх знань та умінь.

Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи, запорука успішного працевлаштування.

#УС_ПТО_Дніпрпетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина


22.05.2023

#ПТУ88

Цьогоріч День вишиванки в Україні припадає на 18 травня. Сьогодні ці свято актуальне, як ніколи, адже вишиванка — це символ українського народу, який зберігає його коріння, ідентичність та розуміння себе. Головною метою цього міжнародного свята є вберегти традицію носити національний одяг. Цього святкового дня важливо привітати всіх родичів, друзів, колег та знайомих з цим особливим і важливим святом. Професійно-технічне училище -88 вітає Вас зі святом!

Вишиванка — символ України

#Вишивана_Дніпропетровщина




18.05.2023

#ПТУ88

Вітаємо здобувачку освіти Професійно - технічного училища №88 Аміну НІКУЛІНУ із зайнятим** ІІ місцем** у Всеукраїнському мистецькому конкурсі "ВЕСНЯНИЙ НАСТРІЙ".

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#ПТО_Дніпропетровщина



17.05.2023

#ПТУ88

Працівники закладу продовжують вести профорієнтаційну роботу, спрямовану на свідомий вибір учнями майбутньої професії (діагностичне дослідження, профконсультування). У Магдалинівському ліцеї робочі зустрічи провела Сидоренко В.С. З учнями 9-В класу спілкування пройшло в онлайн режимі, а з 9-А розмову вели безпосередньо в стінах ліцею. Учнів детально ознайомили з професією "Слюсар-ремонтник, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (кат. А1, А2, В1), водій автотранспортних засобів (кат. С)". Запрошуємо вас у світ професій Професійно - технічного училища №88.

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина


10.05.2023

#ПТУ88

Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва РФ.

Наша боротьба триває щоденно, захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє.

Бібліотекар закладу Соломяна І.А. ознайомила здобувачів освіти ПТУ №88 з тематичною виставкою «Українська Друга світова» від Українського інституту національної пам'яті та з електронними інтерактивними листівками «Україна в роки Другої світової війни (1939–1945)» http://surl.li/gvecj . В бібліотеці книжкова розкладка: «Війні немає забуття» знайомить всіх бажаючих з історичними фактами тих подій. Майстер виробничого навчання Кравченко Н.В. провів онлайн урок  «Україна - частина європейської сім'ї». Класні керівники груп здобувачів освіти провели  класні тематичні години до Дня пам’яті та примирення та до Дня Європи.

Все буде Україна 💙💛!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина

9.05.2023

#ПТУ88

Патріотичний челендж "До Перемоги!"

Все буде Україна 💙💛

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина

8.05.2023


#ПТУ88

Черговий забір крові проведений 03 травня 2023 року спеціалістами КЗ "Дніпропетровська обласна станція переливання крові".

Не стоять осторонь наші працівники, наші донори. Не важливо чи ти донор з великим стажем, чи ти донор-початківець - твоя кров рятує життя. Наша вдячність і шана працівникам закладу - нашим донорам з великим стажем, майстрам виробничого навчання ГОДЗЬ Олені Іванівні та ГОДЗЮ Сергію Анатолійовичу, молодим освітянам, донорам-початківцям : викладачу ДВОРЕЦЬКОМУ Віталію Анатолійовичу, майстрам виробничого навчання ДІДЕНКО Катерині Вікторівні, БОБОШКО Юрію Віталійовичу. Кожна краплинка Вашої крові наближає нас до ПЕРЕМОГИ. Дякуємо!!!

Все буде УКРАЇНА

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина

3.05.2023


#ПТУ88

В Професійно-технічному училищі -88 пройшли іспити на отримання посвідчення на керування тракторів. Вітаємо з успішним кроком та отриманням професії 



1.05.2023


#ПТУ88

Здобувач освіти Усенко Владислав (гр.02-20) взяв участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Керівником проекту виступив майстер виробничого навчання Завийборода Руслан Вадимович. Під його керівництвом Владислав підготував роботу «ВПЛИВ ПОПЕРЕДНИКА СОНЯШНИКА ТА СИСТЕМИ ОБРОБІТКУ НА ЗАРАЖЕНІСТЬ ГРУНТУ ВОВЧКОМ СОНЯШНИКОВИМ».

Робота набрала 73 бали. Вітаємо! Бажаємо віри у власні сили, успіхів і наснаги, максимального розвитку своїх творчих здібностей. Висловлюємо вдячність Руслану Вадимовичу за підготовку здобувача освіти у конкурсі-захисті МАН.

Все буде УКРАЇНА!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина



26.04.2023


#ПТУ88

Кожна людина повинна бути патріотом. Патріотизм починається з любові до батьківщини, до свого народу, до рідної мови, до своєї історії.

Здобувачи освіти ПТУ №88 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з українознавства «Патріот». Участь дала змогу перевірити рівень володіння українською мовою, зрозуміти ступінь обізнаності в історичних подіях, культурному розмаїтті та літературному надбанні України. Не зупиняємося, продовжуємо вдосконалювати знання та отримувати нові.

Все буде УКРАЇНА!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина


26.04.2023


Тиждень психології_17-21.04.23.pptx

Цього тижня (17.04 -21.04.23) в закладі пройшов тиждень  психології на тему:"Психологія  в моєму житті". З деякими здобувачами освіти випала нагода поспілкуватися очно та обговорити теми дня, а з деякими групами у дистанційному форматі.  Першого дня ми обговорювали значимість обіймів та посмішки, як змінюється настрій людини, яка дарує посмішку та обійми і людини-яка приймає. Перевірили навіть на практиці.

Другого дня поспілкуватися  про саму психологію як науку, та як знання з психології впливають та допомагають у житті.

Третього  дня знову випала нагода поспілкуватися з однією з груп очно та дистанційно, про гумор та вираження почуттів через смайлики. Обговорили тему спілкування, що на сьогоднішній день ми частіше спілкуємося через соціальні мережі та як можна виразити свої почуття і емоції, які смайлики ми частіше використовуємо.

Четвертого дня обговорювали важливу тему сьогодення, тему тривожності, як знання психології  можуть нам допогти справлятися з тривожністю. Розглянули деякі поради та техніки самодопомоги.

В крайній день для здобувачів було невеличке завдання намалювати або розфарбувати Картину радості, з чим здобувачі впоралися.

#Психологія_в_моєму_житті

21.04.2023


#ПТУ88

Підсумки Всеукраїнського конкурсу образотворчого

та декоративно-ужиткового мистецтва

«СВІТЛА ПАСХА – СВІТЛИЙ РІК» принесли гарну звістку. Здобувачка освіти ПТУ №88 Ірина БОТНАРУ, яка брала участь у конкурсі, нагороджена дипломом ІІ ступеню. Вітаємо!

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини



18.04.2023

#ПТУ88

Чергова партія смаколиків та пасочок  зібрана та доставлена до військового шпиталю!

Це результат плідної роботи парафіян Свято-Миколаївського храму (настоятель о.Михаїл Лаухін). Щира вдячність всім,хто приймає активну участь у зборах та надає посильну допомогу!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина


17.04.2023

#ПТУ88

Кожного року, традиція випікати пасочки нашим захисникам,не згасає!

Активно працюємо по випіканні і доставці смаколиків хлопцям, що боронять державу на передовій!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина


14.04.2023

#ПТУ88

У рамках медійної кампанії "Міста Героїв" в нашому закладі були проведені тематичні заходи :

Все буде Україна!

#МістаГероїв

#УС_ПТО_Дніпропетровщина


07.04.2023

Спільними зусиллями колективу ПТУ-88 та парафіян Свято-Миколаївського храму (настоятель о. Михайло Лаухін) зібрано допомогу нашим захисникам що перебувають на лікуванні в Дніпропетровському військовому шпиталі. Це речі особистої гігієни( шкарпетки, білизна), печиво, цукерки, одяг, а саме головне цукор, кава та чай. Дякую всім за допомогу - ви неймовірні. Наближаємо перемогу разом. 


03.04.2023

Чергова партія окопних свічок та маскувальних сіток відправляються до наших захисників.

Разом до ПЕРЕМОГИ!


03.04.2023

#stem_na_dnipri  #dnipro_stem_букет  Ботнару Ірина з роботами "Сяйво весни" та "Весняна ніжність". Учасниця конкурсу НІКУЛІНА Аміна (гр. 08-22) з роботою "Українська весняночка" 


24.03.2023

Активно ведеться робота по отриманню практичних навичок з водіння автомобіля кат."В" та кат."С",що дасть можливість в повному обсязі опанувати вибрану професію та фах.

Паралельно йдуть роботи на навчальному господарстві. Дівчата не відстають від хлопців у виконанні агротехнічних прийомів та операцій


23.03.2023

Продовжуємо працю із здобувачами освіти приймаючи участь у різноманітних конкурсах. Валерія Сітало (гр. 07-22), зі своїм малюнком "Весна" брала участь у Всеукраїнському мистецькому конкурсі "Жінок оспівую красу". Вітаємо Валерію з нагородою! 


06.03.2023

Ці вихідні не виняток, у роботі по наближенні перемоги.

Спільними зусиллями колективу ПТУ-88 та парафіян Свято-Миколаївського храму (настоятель о. Михайло Лаухін) зібрано допомогу нашим захисникам ,що перебувають на лікуванні в Дніпропетровському військовому шпиталі. Це речі особистої гігієни( шкарпетки, білизна), печиво, цукерки, одяг, а саме головне цукор, кава та чай. Дякую всім за допомогу - ви неймовірні.

Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!

Віталій Жевжик


03.03.2023

Практичним психологом ПТУ №88 СВЕРЧКОВОЮ Катериною 02 березня для педагогічних працівників проведений тренінг "Весняний камертон". Мета тренінгу: здійснити профілактику професійного вигорання педагогічних працівників через відновлення внутрішніх емоційних та психологічних ресурсів; ознайомити педагогів з методами відновлення та регуляції власних психоемоційних станів; розвивати самопізнання та саморозкриття особистості; сприяти поліпшенню настрою учасників; розвивати вміння самозаспокоюватись. В умовах колективної взаємодії та гарній обстановці пройшов захід.



02.03.2023

#ПТУ88

Ще одна відзнака роботи нашого колективу  !

На цих вихідних заклад доставляв  волонтерську допомогу нашим захисникам,що боронять східні рубежі нашої держави (маскувальні сітки,окопні свічки,смаколики) .Цю роботу ,на протязі всього часу агресії,гідно оцінили наші давні ДРУЗІ з спецпідрозділу "KRAKEN" вручили прапор когорти волонтерів підрозділу!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Керівник (директор) ЗП(ПТ)О ПТУ №88   Віталій ЖЕВЖИК

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини


24.02.2023

#ПТУ88

24 лютого – День пам’яті загиблих у війні проти Росії.

Вшануємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули в наслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Ми – сильні! Все буде Україна! 

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини


24.02.2023

#ПТУ88

16 лютого 2023 року пройшов черговий забір крові у донорів бригадою ДОСПК для надання допомоги ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ.

Вже традиційно наш заклад долучився до такої благородної місії. Донори, які працюють у Професійно – технічному училищі №88, завжди приймають участь в таких заходах. Велика вдячність та пошана нашим співробітникам - нашим донорам : заступнику директора ПТУ №88 з навчально-виробничої роботи Хмелинській Аллі Юріївні, майстрам виробничого навчання : Годзь Олені Іванівні, Діденко Катерині Вікторівні, Годзю Сергію Анатолійовичу, Бобошко Юрію Віталійовичу. Ряди донорів поповнив молодий викладач ПТУ №88 Дворецький Віталій Анатолійович. Допоможемо врятувати життя наших захисників, людей, що постраждали від обстрілів та пожеж. Це важлива й корисна справа. Обов’язково вистоїмо й точно переможемо!

Все буде Україна!

#Профтехосвіта_Дніпропетровщіни

#УС_ПТО_Дніпропетровщіна

17.02.2023

#ПТУ88

Дякуємо учасникам  конкурсу - Найкраща Валентинка 2023. Ви дуже креативні та молодці! І Вітаємо Всіх зі Святом! 


#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпрпетровщини






14.02.2023

#ПТУ88

Завершився Всеукраїнський мистецький конкурс «International Art Center «All Stars» «Зірки кохання» (дистанційна участь). В номінації «Малюнок» участь у конкурсі брала здобувачка освіти Аміна Нікуліна (гр.. 08-22). Аміна нагороджена Дипломом ІІ ступеню. Вітаємо! Бажаємо подальших успіхів і нових звершень!

Все буде Україна!!!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпрпетровщини






14.02.2023

#ПТУ88

Здобувачи освіти Професійно – технічного училища активно беруть участь у різноманітних конкурсах. Завершився Всеукраїнський пізнавальний конкурс "Я - Людина!" на платформі «ШКІЛЬНИЙ ПОРТАЛ» в якому представники закладу теж брали участь. Опрацьовані всі роботи, підбито підсумки.

Гарні результати. Вітаємо!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини





13.02.2023

#ПТУ88

Марафон добрих справ – це освітня ініціатива. Марафон тривав в період з 29 листопада до 19 грудня 2022 року.

Близько 700 навчальних закладів долучитися до освітньої ініціативи у тому числі і Професійно - технічне училище "№88.Багато добрих справ зробили учасники Марафону за 2022 рік.

Захід відбувався в межах глобальногу руху #ЩедрийВівторок.

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини




13.02.2023

#ПТУ88

Вже традиційно до нашого навчального закладу завітали наші захисники з 74 бригади.

Маскувальні сітки та окопні свічки будуть в нагоді для наближення нашої ПЕРЕМОГИ!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини



01.02.2023

#ПТУ88

Підвели підсумки VІІІ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Літературний Всесвіт».

Есе на тему «Перший український штучний супутник «Січ-1.»

Походження назви.» від нашого закладу представляв здобувач освіти Моісєєнко Максим (гр. 02-20), керівник з підготовки роботи - викладач української мови та літератури Білоус Аліна Іванівна. Диплом за ІІІ місце.Вітаємо!

Все буде Україна!!!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини



26.01.2023

#ПТУ88

Освітній проект "На Урок" провів черговий Всеукраїнський інтернет - конкурс "(Не) шкільна математика". Перевірка знань була не тільки з шкільної програми а і цікаві завдання чекали учасників з найрізноманітніших галузей людської діяльності.

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини


25.01.2023

#ПТУ88

19 січня у Професійно-технічному училищі №88 відбувся виховний захід присвячений Дню соборності України.

Метою заходу було виховувати у здобувачів освіти почуття патріотизму, знання історії України, значення подій сторічної давнини для розуміння подій, які відбувалися у 1991 році, і тих подій, які відбуваються сьогодні.

Також здобувачі освіти мали змогу переглянути відеофільм про підписання акту Злуки УНР та ЗУНР, яке відбулося 22 січня 1922 року на Софійській площі в Києві, а також віртуальну екскурсію музеєм ім. Д.Яворницького.

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#УкраїнаСоборна_ПТО_Дніпропетровщина  

24.01.2023

#ПТУ88

Відбувся Всеукраїнський мистецький конкурс "ЗОЛОТІ ЗІРКИ РІЗДВА" від ""International Art Center "All Stars". Від закладу брала участь здобувачка освіти Сітало Валерія. ЇЇ робота "Зірки Різдва" посіла ІІІ місце у номінації "Малюнок". Вітаємо.

#УС_ПТО_Дніпрпетровщини

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

  

24.01.2023


#ПТУ88

Волонтери та бійці військового госпіталю висловили подяку колективу Магдалинівського ПТУ 88 в особі директора ЖЕВЖИК ВІТАЛІЙ ЯКОВИЧ, за допомогу і турботу про наших Воїнів, що наразі лікуються в військовому госпіталі.

Віталію Яковичу, нам приємно, що ви до нас завітали разом щі своєю родиною і купою подарунків! Все дуже доречно, швидко "розходиться" і завжди потребує спросу.

Кого треба всіх перевділи або підоділи!

  





23.01.2023


#ПТУ88

Проводимо заходи з перевірки знань з охорони праці  та безпеки життєдіяльності. Директором училища Жевжиком В.Я. було проведено навчання з надання першої долікарської допомоги та майстер-клас "Накладання турнікету". Працівники закладу склали тести на знання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях та у разі виникнення пожежі, надання допомоги при ураженні електричним струмом, щодо безпеки на воді  та транспорті.

Живемо безпечно!

Все буде Україна !!!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#ПТО_Дніпропетровщини

6.01.2023


#ПТУ88

Вітаємо здобувачку освіти Професійно-технічного училища №88 Нікуліну Аміну (гр.08-22). Малюнок Аміни "Святковий каток"  зайняв І місцем у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі-дівертисменті "Новорічні дива в Украіни - 2022" номінація "Образотворче мистецтво". 

#УС_ПТО_Дніпрпетровщини

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини



2.01.2023


#ПТУ88

Від самого початку заснування Дня Гідності та Свободи у 2014 році українці відзначають цю дату в умовах війни. Тоді бойові дії йшли на сході, саме там українська армія захищала нашу незалежність та гідність, яку відстоювали на Майданах люди.

У лютому цього року полем битви за свободу нації стала вся Україна.

Революція Гідності – це перший переможний бій цієї війни. Вистояли Майдан – переможемо у війні!

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпрпетровщини

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

2.01.2023


#ПТУ88

З нагоди дев’ятої річниці початку Революції Гідності, музей Майдану запустив флешмоб.

#БУТИ_ГІДНИМ.

Долучитися до онлайн-флешмобу може кожен на сторінках своїх соцмереж.

#УС_ПТО_Дніпропетровщини

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини


21.12.2022


#ПТУ88

Наш навчальний заклад продовжує роботу по виготовленню окопних свічок.

Більше 1000 направлено до різних військових формувань для наших захисників!

Роботу колективу відзначено на рівні Департаменту освіти і науки ОДА. 

Жевжик В. Я !

#УС_ПТО_Дніпропетровщини

19.12.2022


#ПТУ88

На освітньому сайті "ШКІЛЬНИЙ ПОРТАЛ" ПРОЙШОВ VІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!". Оприлюднення результатів принесло приємни новини. Учасники конкурсу від ПТУ №88 зайняли призові міста. Сертифікати отримали здобувачі освіти які брали участь та відповідальна особа, директор ПТУ №88 Віталій ЖЕВЖИК. Вітаємо! Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом.

Все буде Україна!!!

#УС_ПТО_Дніпропетровщини

13.12.2022


#ПТУ88

Ім’я Т.Г.Шевченка відоме кожному українцеві з раннього дитинства. Мабуть, немає родини, в якій би не шанували поетичний спадок видатного сина українського народу, не знали основних віх його життя.

Одним з найвідомішим віршем Кобзаря є «Садок вишневий коло хати» .

Важко навіть уявити, що теплий і радісний вірш «Садок вишневий коло хати» Т.Г.Шевченко створював у холодному підземеллі з широкими кількаметровими стінами фортеці, але ця поезія викликає почуття гордості і захоплення красою природи.

#УС_ПТО_Дніпрпетровщини

#Профтехосвіта_Дніпропетровщина

12.12.2022

#ПТУ88

6 грудня - День Збройних Сил України. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Цьогоріч під час повномасштабної війни це свято набуло для українців нового, набагато більшого значення. В цей день у нашому закладі пройшли змагання "ГУРТ 2022". Педагогічний колектив ПТУ №88 прийняв рішення провести змагання і таким чином підтримати та висловити вдячність нашим Захисникам. Все пройшло на високій патриотичній хвилі та з вірою в нашу ПЕРЕМОГУ.

Слава ЗСУ!!! Все буде Україна! #Профтехосвіта_Дніпропетровщіни #УС_ПТО_Дніпропетровщина

6.12.2022

Вчора весь світ відзначав День волонтера, принагідно на адресу нашого навчального закладу прийшла ПОДЯКА від спеціального підрозділу KRAKEN!

Разом ми сила! В. Жевжик



6.12.2022


#ПТУ88

Участь здобувачки освіти ЗП(ПТ)О  Професійно- технічне училище88  Нікуліної Аміни (гр. 08-22) у

Всеукраїнському конкурсі "Осінні барви золоті" відзначено дипломом за зайняте ІІ місце. Вітаємо Аміну з нагородою та бажаємо натхнення і подальших успіхів!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#ПТО_Дніпропетровщини


29.11.2022


#ПТУ88

З нагоди 300-річчя від дня народження Г.С. Сковороди

#НМЦ_Сковорода_промовля

#УС_ПТО_Дніпропетровщина






28.11.2022


#ПТУ88

З 1 серпня по 31 жовтня 2022 року  Національний банк України проводив благодійну акцію "Смілива гривня". Так було зібрано майже 5 мильонів гривень монетами! Наш заклад прийняв активну участь. Всі зібрані монети перераховані на спецрахунок Національного банку України для ЗСУ. Наближаємо Перемогу разом!

Все буде Україна

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

#СміливаГривня






18.11.2022


Вчора з робочим візитом до Дніпропетровщини прибув міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.При проведені наради було і нагородження педагогічних працівників. 

Нагрудним знаком "Василь Сухомлинський" нагороджено керівника нашого навчального закладу Жевжика Віталія Яковича!




15.11.2022


#ПТУ88

9 листопада 2022 року ми, Професійно-технічне училище   

№ 88, взяли участь у написанні ХХІІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Цього року Всеукраїнський диктант національної єдності став провідною ідеєю в Україні. Ця подія дає можливість відчути себе потужною спільнотою, здатною захистити власну мову, культуру, Батьківщину.

Спілкуйтесь, вивчайте, любіть свою мову.

Все буде Україна

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

#УС_ПТО_Дніпропетровщина





9.11.2022


#ПТУ88

Економити сьогодні –  це не просто примха, а необхідність!

Адже ми часто витрачаємо енергоресурси бездумно і їх залишається все менше.

З початку російського вторгнення мільйони українських будинків залишилися без світла. Окупанти цілеспрямовано руйнують громадську інфраструктуру, а електричні мережі чи не головна їхня мета.

Будьмо енергоефективні та наближаємо перемогу разом! 

Все буде Україна

#Енергозбереження_ПТО_Дніпропетровщина.

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

#УС_ПТО_Дніпропетровщина


На вихідних до Професійно-технічного училища-88 завітали давні знайомі! Ми вже не перший раз надаємо допомогу захисникам з 74 бригади, і цього разу, не обійшлось без неї.

Передано 100 окопних свічок та турбопічку (на пробу).

Продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ! Дякуємо Всім хто долучився до спільної праці!

Нагадуємо, що заклад потребую у матеріалах для виготовлення окопних свічок: віск, парафін, бляшанки. Завжди будемо ради прийняти поміч!




1.11.2022


#ПТУ88

Окопна свічка не лише світить, а і зігріває теплом, яке відають люди які долучилися до їх створення. З її допомогою наші бійці можуть приготувати їжу, розігрити воду на чай. Колектив ПТУ-88 продовжує роботу по виготовленню свічок. Дякуємо всім хто долучився до цієї гарної справи, хто збирає  баночки, а хто надає віск і парофін і той же картон. Дякуємо усім, разом до Перемоги! Нещодавно наші окопні свічки та турбопічі відправилися до Херсонського та Харківського напряму!  Хто хоче долучитися до нашої справи, будемо лише раді, матеріали ( жерстяні склянки, віск, парафін, залишки свічок) можно приносити  до нашого закладу. 

#УС_ПТО_Дніпропетровщина



25.10.2022


#ПТУ88

14 жовтня 2022 року в нашому Професійно-технічному училищі №88 закладено алею "Острів пам'яті" на честь наших славних захисників України. На алеї висаджено декоративні сливи "Голлівуд", які будуть своїм забарвленням нагадувати нам про пролиту кров за нашу вітчизну. Алея буде поповнюватися новими насадженнями.

Слава Україні!

Все буде Україна

#УС_ПТО_Дніпропетровщина



17.10.2022


#ПТУ88

Активно продовжуємо працювати за для допомоги нашим військовим. За ініціативи керівництва закладу та працівників Професійно - технічного училища №88 власними силами виготовляємо похідні турбопечі.

Гарні відгуки получаємо від військових котрим вже були доставлені наші вироби. Наразі готова ще одна партія котра ближчим часом поїде до бійців. Також продовжуємо виготовляти окопні свічки, які теж потребують наші хлопці на передовій. Вносимо свій внесок у Перемогу.

Все буде Україна!

#УС_ПТО_Дніпропетровщина







14.10.2022



#ПТУ88

Привітання від здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Професійно -технічного училища №88 з Днем захисників та захисниць України. Зі святом!

Калейдоскоп відеопривітаннь "Слава Незламним!"

Все буде Україна

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

#Слава_незламним_ДніпропетровщинаПТО

#Миру_тобі_Україно






14.10.2022


#ПТУ88

Працівники нашого закладу об’єднали зусилля та навчилися виготовляти окопні свічки для наших воїнів, для наших захисників. Таким чином ми хочемо допомогти українським солдатам на передовій зігрітися у холодну пору року. Вносимо свій посильний внесок у Перемогу.

Всіх закликаємо не викидати бляшанки, а приносити їх до ПТУ №88 (смт. Магдалинівка, вул. Прозорова, 2а). Адже кожна виготовлена з них свічка – це підтримка наших воїнів.

Все буде Україна!

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

#УС_ПТО_Дніпропетровщина





12.10.2022


#ПТУ88

Наш заклад відсвяткував свою 31 річницю з дня заснування. Здобувачі освіти, наша молодь вітала свій освітній заклад щирими словами. Пролунали побажання процвітання та подальшого розвитку ПТУ №88.

На адресу працівників закладу звучали слова подяки та визнання їх неоціненного внеску у розвиток суспільства.

На згадку про це свято групи здобувачів освіти зробили цікаві вироби-дарунки в які вклали свої навички та знання, проявили креативність та фантазію. Дякуємо.

Все буде Україна!

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

#УС_ПТО_Дніпропетровщина




4.10.2022


До Всесвітнього Дня миру, який відзначається 21 вересня, пройшла  виставка малюнків, плакатів, постерів під гаслом «Хай буде мир».

Найактивнішу участь взяли групи здобувачів освіти 04-22, 06-21, 07-22 та 08-22. Переможцем  стала Нікуліна Аміна ( гр.08-22 «Робітник фермерського господарства») з малюнком «Голуб миру», . Дякуємо всім за участь та вітаємо переможницю.

#ПТУ88

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

#УС_ПТО_Дніпропетровщина



23.09.2022


Здобувачи освіти та колектив Професійно – технічного училища №88 беруть участь у  проведенні благодійної акції «Смілива гривня», яка ініційована Національним банком України (лист МОН від 14.09.2022 №5/670-22 - додаток 1). У закладі діє «Пунк мобілізації монет» до якого зносять монети номіналом : копійки – 10 та 50; гривні – 1, 2, 5, 10. Залучайтесь до акції, робить свій внесок у Перемогу нашої країни. Всі зібрані кошти будуть перераховані на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України.

Все буде Україна!

#ПТУ88

#ПТО_Дніпропетровщини


23.09.2022


В ПТУ-88 розпочали роботу по виготовленню нашим захисникам турбо печей. Просимо допомоги в матеріалах ( або коштами) , а саме труби 80 на 80, електроди. Бажаючі долучитися до цієї доброї справи, матеріали можна приносити в заклад  


16.09.2022


1 вересня 2022 Професійно-технічне училище №88 розпочало новий навчальний рік, нажаль дистанційно. З першим вересня, з новим етапом! Пам'ятайте, якщо ви дієте, ви перемагаєте! Бажаємо  Вам ніколи не зупинятися на досягнутому, постійно пізнавати нове і прагнути жити так, як хочеться душі. У Вас все вийде! А педагогічний колектив завжди допоможе! Віремо в Перемогу! Мирного неба Україні! 


01.09.2022


Здобувачка освіти Професійно - технічного училища №88 Геда Софія (гр. 01-19) приймала участь у ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ МИСТЕЦЬКОМУ КОНКУРСУ «Чорнобаївські витівки» (дистанційна участь). В номінації "Образотворче мистецтво" її робота посіла ІІ місце. Вітаємо із нагородою та бажаємо нашій талановитій Софії подальших творчих успіхів, натхнення та перемог.

Все буде Україна

#ПТУ88

#Профтехосвіта_Дніпропетровщини

24.08.2022


Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків  та відкриттів. Наша молодь має активну громадянську позицію, патріотичну свідомість та велике бажання жити в мирній країни. Вони прославляють подвиги та підтримують бойовий дух воїнів Збройних сил України, учасників добровольчих військових об’єднань та сил територіальної оборони, волонтерського руху.

Здобувачка освіти ПТУ №88 Соня Геда (гр.01-19)  участю в різних конкурсах виражає свою активну життєву позицію та підтримує наших бійців. Удачі та нових перемог тобі, Софія!

Все буде Україна!

#ПТУ88

#УС_ПТО_Дніпропетровщина

12.08.2022